Loading...

Garagebox huren in Amersfoort

Wilt u goedkoop een garagebox huren in Amersfoort? U bent bij RuimteDirect ervan verzekerd dat uw spullen veilig en droog kunt opslaan tegen de scherpste prijs in Amersfoort. Waar u een garagebox voor nodig heeft kan verschillen. Denk bijvoorbeeld aan een tijdelijke opslagbehoefte voor een verhuizing of verbouwing, opslagruimte voor een bedrijf of een plek om een motor te stallen. Bekijk onze scherpe tarieven voor opslagruimte.

Wij bieden garageboxen in alle maten. Dit loopt uiteen van een ruimtes van 1,5 M2 tot vele tientallen vierkante meters en zijn altijd 2,70 M hoog. Een garagebox huurt u in ons pand en is goed beveiligd. Wij hebben 24/7 videobewaking in ons pand en hebben een elektronisch toegangscontrolesysteem met hulp van een elektronische sleutel zodat alleen huurders het pand kunnen betreden. U kunt met een auto op de begaande grond tot achter in ons pand komen en gebruik maken van rolcontainers. Daarnaast hebben wij een lift voor onze ruimtes op de eerste verdieping.

Waarom een garagebox huren bij RuimteDirect?

  • Er is 24/7 camerabewaking in ons pand
  • Toegangscontrolesysteem met hulp van elektronische sleutel
  • Uw garagebox is 7 dagen per week toegankelijk van 6:00 tot 23:00
  • Geen verplichte verzekeringen
  • Geen kleine letters met talloze bijkomende kosten
  • Vast tarief gedurende huurperiode
  • Met de auto toegankelijk tot achter in het pand
  • U kunt kosteloos gebruik maken van een aanhanger

Geen kleine lettertjes

In tegenstelling tot veel van onze concurrenten hanteren wij geen kleine lettertjes. Wij bieden een garagebox aan tegen het scherpste tarief in de regio Amersfoort. Dit bedrag zal ook niet veranderen gedurende de huurperiode. U huurt gedurende de hele huurperiode voor hetzelfde lage bedrag per maand. Daarnaast hoeft u geen verplichte verzekering af te sluiten. Uw goederen zijn in ons pand namelijk gewoon via uw eigen inboedelverzekering verzekerd.

Hoeveel opslagruimte heeft u nodig?

Hoeveel ruimte u nodig heeft ligt natuurlijk erg aan uw opslagbehoefte en de reden daarachter. Als u een indicatie wilt hebben van hoeveel ruimte u nodig heeft kunt u wellicht gebruik maken van onze ruimtecalculator. Spreekt u liever met een van onze medewerkers voor een passend advies bel dan 033-2000220 of vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.

Bel of Whatsapp ons: 033-2000 220

Of stel uw vraag