Loading...
Ik was opzoek naar een tijdelijk atelier waar klussen toegestaan is. Via een vriend kwam ik terecht bij Ruimte Direct. Ik kan het iedereen aanraden.

Remco van Weel
Ik had meteen een goed gevoel bij Ruimte Direct. Zeer vriendelijk personeel en een prettige werkruimte met verwarming en gratis WiFi.
Monique Klaver

Atelier of werkruimte in Amersfoort

Wilt u tegen een zeer aantrekkelijk tarief een goed beveiligde, ruime werkruimte huren in Amersfoort?

RuimteDirect verhuurt ateliers en werkruimten van 20 tot 40 m2 aan particulieren en bedrijven, voorzien van WiFi en centrale verwarming. Al onze werkruimten zijn goed toegankelijk en kunnen via een drive-inn per auto of bestelwagen bereikt worden. U huurt al een atelier of werkruimte in Amersfoort vanaf €200,- per maand.

De meeste werkruimten hebben een mooi groen uitzicht over het buitengebied van Hoogland en rivier De Eem. We hebben ook werkruimten zonder daglicht beschikbaar, tegen een nog voordeliger tarief.
Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Heeft u specifieke wensen omtrent het huren van een atelier of werkruimte? Wij zijn flexibel en denken graag met u mee over een passende oplossing die aansluit op uw behoeften. Het team van RuimteDirect staat u graag te woord!

Bel of Whatsapp ons: 033-2000 220

Of stel uw vraag